Ne bir çaresizlik ne de bir tasa…

Yaratıcıdan kaynaklanır var oluş ve tüm oluşumlar.

Ne bir çaresizlik ne de bir tasa…

Bu kalem yazıyor ve bu kelimeler akıyor ise inanın sadece insanlık içindir. Dünün hesabının sorulacağı, bu günün beklentisi ve gelecek endişeleri ile beyinden çıkan kelimeler, ne çaresiz ne de bir tasadan dolayıdır.

İnsani vasıfların yerine getirilmesinden kaynaklanan cümleler en basit ve en saf ile dağılmaktadır. Toplarsanız veya anlarsanız bu eşitlik gereğidir.

Tombik

Ne dünya ne sahip olduğunuz hayatın anlam ifadesi vardır ki sadece inanmaktır anlam ifadesi olan. Neye inandığınız da o kadar önemli değildir. Algılamak ve yaymaktır sahip olduğunuz enerjiyi.

Yaratıcıdan kaynaklanır var oluş ve tüm oluşumlar. Bunu anladığınızda bir boşluğa düşür ve o boşluk da sürüklenirsiniz.

Ne kadar çaresiz kalır iseniz kalın, ne kadar tasalanır iseniz tasalanın sonuç da hiç bir şey değişmeyecektir ve aynıdır. Sadece bir yaşam enerjisidir sahip olduğumuz sonsuzluğa doğru yol alacak olan…varlığımız yokluğumuz (Bu dünyada ki…) ile birleştiğinde tek bir ışık yanacaktır. O ışık da yaratılış ışığımızdır. Aklımızdır, beynimizdir, algılamalarımızdır ve insan olmamızdır. İnanç ise yalvarışlarımız ve yakarışlarımızdır.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks