Neden insanları öldürürsünüz ki…

Kimse ölmüyor...

Ya siz mal mısınız? Kimse ölmüyor diyorum. Siz halen insanları öldürmeye devam edip kendinizi bir çukurun içine atıyorsunuz.

Allah onları tekrar yaratacak ve gözünüzün önüne dikecek. ‘Hani öldürmüştünüz?‘ diyecek.  O zaman ne yapacaksınız… Aslına bakılır ise siz kendi kendizi öldürüyorsunuz. Başkalarını öldürdük zannediyorsunuz ama çok alakasız.  Üstüne üstlük bir de inanç sahibisiniz. Güya İslam’a inanıyorsunuz. Güya Müslim’siniz…Bu kadar berbat bir çelişki olamaz. Kendinize gelin…Aksi halde hayat sizi kendinize getirecektir.

Mucize beklerken sakın felaketler ile karşılaşmayın. İşte o zaman ‘Sakın isyan etmeyin‘. ‘Allah’ım biz mucize bekliyorduk sen bize felaket verdin…‘ demeyiniz, aklınızı kullanmaz, beyninizi çalıştırmaz ve araştırma yapmaz iseniz hayatı cahil olarak tamamlarsınız.

Tombik

Birilerini öldürmenizde birilerini öldürdüğünüzü değil egolarınızı tatmin ederek kendinizi yok ettiğinizi gösterir.  Onun için birilerini öldürmekten vazgeçin. Onlar asla ölmüyor. Ölen ve öldüren siz oluyorsunuz.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks