Neredeyse her yıl uzaylılar ile ilgili bir komplo teorisi duyuyoruz.

Uzaylılar Hakkında Yeni Bir Komplo Teorisi Ortaya Atıldı

Uzaylılar Hakkında Yeni Bir Komplo Teorisi Ortaya Atıldı.

Neredeyse her yıl uzaylılar ile ilgili bir komplo teorisi duyuyoruz. Son komplo teorisi ise birçok kişinin inancına dönüşmeye başladı. Özellikle de 51. bölge olarak adlandırılan ABD askeri üssü, bu tür uzaylı haberlerinin merkezi konumunda. İşte belki de duyduğunuzda çok şaşıracağınız bu komplo teorisinin detayları.

Sovyetler döneminde; ABD ile Sovyet Rusya arasında sıkı bir rekabet bulunuyordu. Her iki devlet de rekabet konusunda öne geçebilmek için teknolojiden çok ciddi şekilde yararlandılar. Bu teknolojiler bazen çevredeki kişiler tarafından uzaylı teknolojisi olarak adlandırılabildi.

Tombik

Uzaylı komplo teorileri her yıl ortaya atılıyor

Robert Lazar, 1989 yılında, 51. Bölge’de uzaylı teknolojisi çalışmalarında bulunduğunu iddia ediyor. Kendisinin fizik alanında çalışmalar yürüttüğünü ve bunu 51. bölgede devam ettirdiğini ifade ediyor. Netflix’te, Lazar’ın çalışmalarını ve hikayesini anlatan “Bob Lazar: 51. Bölge ve Uçan Daireler” isminde bir belgeselini bile bulmanız mümkün.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks