Oğlunu ısıran 2 sokak köpeğinden 1’ini pompalı tüfekle öldürüp…

Çocuğumu ısırdılar.

2 sokak köpeğini pompalıyla vurdu, ‘Çocuğumu ısırdılar’ dedi.

Adana’da alışveriş yapması için pastaneye gönderdiği oğlunu ısıran 2 sokak köpeğinden 1’ini pompalı tüfekle öldürüp, diğerini yaralayan Tuncay K. (42) tutuklandı. Tuncay K., “Köpekler oğlumu ısırdı. Pişmanım” dedi.

Olay, 15 Aralık’ta Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Tuncay K., oğlu M.C.K.’yi alışveriş yapması için pastaneye gönderdi. Bir süre M.C.K. ağlayarak, büyük korku yaşamış halde eve döndü. Tuncay K., daha sonra sakinleştirdiği çocuğunun köpekler tarafından kovalandığını öğrendi.

Tombik

Daha sonra evden bulundurma ruhsatlı pompalı av tüfeğini alan Tuncay K., Kurttepe Parkı’na giderek burada bulunan köpeklere ateş açtı. Köpeklerden biri telef olurken, diğer köpek ise ayaklarından yaralandı. Silah sesleri duyan vatandaşlar ise Tuncay K.’ye tepki gösterdi. Bunun üzerine Tuncay K., öfkeli kişilere elindeki pompalı tüfeği gösterdi. Onlar da korkup, kaçtı.

Yaralı köpek ise veterinere götürülerek tedaviye alındı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks