Ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Caner Çam, boğularak hayatını kaybetti.

Yürekleri dağlayan ölümde polisler de göz yaşlarını tutamadı!

Yürekleri dağlayan ölümde polisler de göz yaşlarını tutamadı!

İzmir’in Beydağ ilçesinde, serinlemek için 2 arkadaşı ile Beydağ Baraj Gölü’ne giren ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Caner Çam, boğularak hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan polisler bu acıya tepkisiz kalamadı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Beydağ Barajı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 80. Yıl Aşağı Aktepe Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Caner Çam, D.Ö. (10) ve S.Ö. (9) isimli arkadaşları ile birlikte serinlemek için Beydağ Barajı’na gitti. Barajın kenarında bir süre vakit geçiren 3 arkadaş, daha sonra yüzmek için baraja girdi.

Tombik

ARKADAŞLARI GERİ DÖNMEYİNCE YARDIM İSTEDİLER

3 arkadaş beraber yüzdükleri sırada, Caner Çam gruptan ayrılarak kıyıdan uzaklaştı. Kısa bir süre sonra Çam, suya batıp çıktıktan sonra gözden kayboldu. Çam geri dönmeyince korkan D.Ö. ve kardeşi S.Ö. kıyıya çıkarak yardım istemeye gitti. İki çocuğun arkadaşları olan Caner Çam’ın kaybolduğunu bildirmesi üzerine, çevredekiler Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığına ihbarda bulundu.

CANSIZ BEDENİ BALÇIĞA SAPLANMIŞ ŞEKİLDE BULUNDU

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks