Otomobilin peşinden koşan kadın.

Tutunduğu kapıyla metrelerce sürüklenerek kol ve bacaklarından yaralandı.

Genç Anne, Güpegündüz Kaçırılan Oğlunu Kurtarmak İsterken Metrelerce Sürüklendi.

Sancaktepe’de, bir arkadaşına gitmek için evden çıkan kadının, yanındaki oğlu güpegündüz bir otomobillle kaçırıldı. Otomobilin peşinden koşan kadın, tutunduğu kapıyla metrelerce sürüklenerek kol ve bacaklarından yaralandı.

Sancaktepe’de 5 yaşındaki oğlu ile birlikte arkadaşına gitmek üzere dün evden çıkan Serpil Uzer, hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Genç kadının yanındaki oğlu güpegündüz bir otomobille kaçırıldı. Otomobilin peşinden koşan Serpil Uzer, tutunduğu kapıyla metrelerce sürüklenerek kol ve bacaklarından yaralandı. Genç kadın, “Oğlumun çığlıkları hala kulağımda. Oğlumu eski eşim kaçırdı.” diyerek polise başvurdu. Olay anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Tombik

“OĞLUMUN ÇIĞLIKLARI HALA KULAĞIMDA”

Eski eşi Remzi K’nın oğlunu kaçırdığını belirterek, polise başvuran Serpil Uzer, gözyaşları içinde yaşadıklarını DHA’ya şöyle anlattı: “Saat 12.00 gibi oğlumla birlikte arkadaşıma gitmek için evden çıktık. Tam cadde ortasındayken bir anda oğlumun yanımda olmadığını gördüm. Baktığımda oğlumun biri tarafından omzuna alınıp kaçırıldığını gördüm. Ayrıldığım eşim oğlumu kaçırdı. Oğlumun çığlıkları hala kulağımda. Peşinden koştum. Siyah bir arabaydı. Kapıyı açmaya çalıştım ama açamadım. 5 metre kadar falan beni sürükledi. Alamadım oğlumu ellerinden.” diye konuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks