Parkta oynarken kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım’ı (5) arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Fındıklı'da parkta oynarken kaybolan 2 çocuk, her yerde aranıyor.

Fındıklı’da parkta oynarken kaybolan 2 çocuk, her yerde aranıyor.

Rize’nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde parkta oynarken kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım’ı (5) arama çalışmaları aralıksız sürüyor. İlçeye gönderilen takviye arama-kurtarma ekipleri de çalışmalara katılırken, emniyet bünyesinde ise özel ekip oluşturuldu. Polisin incelediği güvenlik kamerası görüntülerinde çocukların, şüpheli bir kişinin arkasında parktan yürüyerek ayrıldığı belirlendi.

Fındıklı ilçesi Merkez Mahallesi’nde evlerinin önündeki parkta oynayan Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım, dün saat 17.00 sıralarında gözden kayboldu. Yakınları, çevrede çocukları aradı, bulamayınca da polise haber verdi. İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve AKUT ekipleri ile vatandaşların katılımı ile geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Polis ekipleri, kaybolan çocukların bulunması için park çevresindeki MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Tombik

İLÇE SEFERBER OLDU

Çocukları arama çalışmaları sabah saatlerine kadar aralıksız sürdürüldü.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks