Patlıcan çalmanın cezası.

Tek Bir Patlıcan Çalmakla Suçlanan Adam 9 Yıl Sonra Aklandı.

İtalya’da 2009’da sadece bir adet patlıcan çaldığı gerekçesiyle yargılanan adam, yıllar süren zorlu hukuk mücadelesinin sonunda beraat etti.

Puglia bölgesindeki Carmiano kasabasında yaşayan 49 yaşındaki adam, 9 yıl kadar önce bir tarladan patlıcan çalarken yakalandı. Özel mülk olan bir tarlaya giren adam yakalandığında üzerinde yalnızca bir adet patlıcan bulunsa da hakkında yasal işlem başlatıldı.

Tombik

ÇOCUKLARIN KARNINI DOYURMAK İÇİN ÇALMIŞ

Puglia bölgesinde yayımlanan yerel gazetelerin haberlerine göre, patlıcan çalmaya yeltendiği gerekçesiyle kendisini sanık sandalyesinde bulan adam maddi durumunun kötü olduğunu ve çocuklarının karnını doyurabilmek için bu yola başvurduğunu söyleyerek kendisini savundu. Ancak ilk mahkeme, adamı 5 ay hapis ve 500 euro para cezasına mahkum etti.

TEMYİZE GİTTİ

Karar temyizde 2 ay hapis ve 120 euro para cezasına indirildi. Sanığın geçmişte de benzer bir “suç” işlemesinin bu ceza kararlarında etkili olduğu belirtildi.

Detaylar
Haber linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks