Petersburg’da düzenlenen Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu.

Putin, Japonya'ya zeytin dalı uzattı!

Putin, Japonya’ya zeytin dalı uzattı!

Petersburg’da düzenlenen Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu’nda dünyanın 9 farklı ülkesinden haber ajanslarının muhabirlerinin sorularını cevaplayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in en çok öne çıkan konuşması 70 yıldır Japonya ile Rusya arasında yapılamayan barış anlaşması oldu. Rusya ile Japonya arasında 1949 yılında yaşanan ‘Kuril Adaları’ sorununa dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, barış anlaşması imzalamak istediğini duyurdu.

Rusya ile Japonya arasında 1949’da yaşanan ‘Kuril Adaları’ sorununa dair konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Barış anlaşması imzalamayı umuyorum” dedi.

Tombik

Petersburg’da düzenlenen Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu’nda dünyanın 9 farklı ülkesinden haber ajanslarının muhabirlerinin sorularını cevaplayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in en çok öne çıkan konuşması 70 yıldır Japonya ile Rusya arasında yapılamayan barış anlaşması oldu. Japonya ile yaşanan Kuril Adaları sorununun çözümüne dair sorulan soruyu cevaplayan Putin, Japonya ile ilişkilerin geliştirilmesini temenni ettiğini söyleyerek, “Daha fazla ilişki kurmak, küresel doğanın kronik sorunlarının çözümü için barış anlaşmalarının yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden Japonya Başbakanı Abe ile ilişkilerimizin geliştirilmesine karar verdik.

Detaylar, haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks