Ramazan ayı boyunca sigara içmeyi bırakabilirsiniz.

Nane tüketimine özen gösterin.

Ramazan’da sigarayı bırakmak isteyenler için öneriler.

Oruç tutmak istiyor ama sigara içtiğinizden dolayı çok zorlanıyorsanız sizler için etkili önerilerimiz var. Bu etkili yöntemleri uygulayarak Ramazan ayı boyunca sigara içmeyi bırakabilirsiniz. İşte sigara tiryakilerine özel sigara bırakma yöntemleri…

Sigara içiyor ama aynı zamanda oruç da tutmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız önerilere göz atarak en azından Ramazan ayı boyunca sigaradan uzak durabileceksiniz. Uygulaması oldukça basit olan bu yöntemlere gelin birlikte göz atalım.

Tombik

Bol bol su için

Ramazan ayında bol bol su tüketerek sigaranın yarattığı sigara tiryakiliğine çare bulabilirsiniz. Uzmanlara göre sigara tüketiminin en yoğun olduğu iftar sonrası saatlerde bol bol su tüketimi yapılarak sigara içme isteği kontrol altına alınabilir.

Nane tüketimine özen gösterin

Ramazan ayında sigara içmek istemiyorsanız nane tüketimi yapabilirsiniz. Nane tüketimi nikotin bağımlılığını azaltan bir etken olarak kendinizi kontrol altında tutmanıza yardımcı olacak.

Protein ağırlıklı beslenin

Sigara içemediğiniz her an sinirleriniz daha fazla geriliyorsa sahurda protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterebilir; peynir, süt, yumurta gibi besinlere ağırlık verebilirsiniz.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks