Rusya’da Aile, Kadın ve Çocuk Sorunları Komitesi Başkanı Tamara Pletnava

Cinsel ilişkiye girmeyin...

Rus bakandan kadınlara ‘cinsel ilişkiye girmeyin’ uyarısı.

Rusya’da Aile, Kadın ve Çocuk Sorunları Komitesi Başkanı Tamara Pletnava, Dünya Kupası için ülkelerine gelecek misafirler hakkında Rus kadınlara uyarılarda bulundu.

Rusya’nın Aile, Kadın ve Çocuk Sorunları Komitesi Başkanı Tamara Pletnava, Dünya Kupası sırasında Rus kadınlarının yabancılarla cinsel ilişkiye girmemesi gerektiği konusunda açıklama yaptı.

Tombik

ığını ve ileride yaşanabilecek ayrılıkların çocukları olumsuz şekilde etkilediğini dile getirdi.
Konu hakkında “Moskova Konuşuyor” adlı radyo programına açıklamalarda bulunan Pletnava, “Genç kadınlarımızla tanışıp çocuk yapıyorlar. Evlenip gitseler bile bir süre sonra çocuklarıyla birlikte ağlayarak geri dönüyorlar” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi birisi olmadığını dile getiren Pletnava, “İyi aile kuracak, birlikte yaşayacak, çocuk doğuracak ve eğitecek kişi Rus vatandaşı olmalı. 1980 Olimpiyatları sonrasında çok sayıda bekar Rus anne vardı. Bu çocuklar Sovyet döneminde bile acı çekti. Onların acı çekmesini istemiyorum” şeklinde konuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks