Sadık bir Scientology üyesi olan 10 ünlü

Evet uzaylılar falan.

Evet uzaylılar falan: Sadık bir Scientology üyesi olan 10 ünlü.

Dünyanın en tuhaf tarikatlarından Scientology, ünlülerle gündemimize girdi. Tarikatın üyeleri, içeride ne olup bittiğinden daha çok ilgi çekiyor. Konunun üzerine gitmeyi bir borç bildim. İşte gördüğünüzde size Scientology övecek 10 birbirinden tuhaf ünlü.

Amerikalı yazar L. Ron Hubbard tarafından 1952’de kurulan Scientology tarikatının üyelerinin oldukça tuhaf inanışları var. Dünyada yaşayan uzaylılar olduğuna, bunlara ‘thetanlar’ dendiğine inanıyorlar. Biraz tuhaf gelmesine rağmen, Scientology tarikatına üye olan pek çok ünlü olduğunu biliyoruz. Onlara göre pekala makul tüm bu argümanlar. “Sen de mi be kardeşim?” diyeceğiniz ünlüleri bir bir sıralamaya geldim.

Tombik

1975’ten beri Scientology’nin üyelerinden olan John Travolta, tarikatın yüksek profilli isimlerinden biri. 16 yaşındaki oğlunu kaybeden Travolta, o zor günleri atlatmasında tarikatın çok yardımı olduğunu ve onu hiç yalnız bırakmadıklarını söylüyor. Travolya’nın eşi Kelly Preston ise, tarikatın eski sözcüsü Mike Rinder’ın söylediklerine bakılırsa çok daha bağlı tarikata.

Tarikatın sadık üyelerinden olan aktris Kirstie Alley, 1979’dan beri bu camianın içinde. Uyuşturucu bağımlılığı sürecinde kendi iradesiyle tarikata katıldığı biliniyor. Scientology’nin bağımlılıklardan kurtardığına inanılan tedavi proghramı olan Narconon’a da katılmış. 2017 yılında gerçekleşen Las Vegas saldırılarından sonra attığı tweet’lerde saldırganın psikiyatri tedavisi sırasında ilaç kullandığını ve bu ilaçların insanlara zararlı olduğunu söylemiş, tıp bilimini suçlamıştı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks