Sakarya’nın Pamukova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan tır.

Durağa döndüğünde ailesinin cansız bedenini buldu.

Su almak için markete girdi, durağa döndüğünde ailesinin cansız bedenini buldu.

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan tırın, yol kenarındaki durağa daldı. Korkunç kazada su almak için markete giren baba, geri döndüğünde kahreden manzarayla karşılaştı. Eşini ve 2 çocuğunu kaybeden talihsiz adam, olduğu yere yığılıp feryat etti.

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan tırın, yol kenarındaki durağa dalması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk, 4 kişi yaşamını yitirirken, bir babanın yaşadığı büyük dram, yürekleri dağladı. Otobüs bekledikleri durakta eşi ve 2 çocuğunu bırakıp, su almak için markete giren Faruk Solmaz, dönünce korkunç manzarayla karşılaştı. Eşini ve 2 çocuğunu kaybeden Faruk Solmaz, olduğu yere yığılıp, feryat etti.

Tombik

OTOBÜS DURAĞINA GELDİLER

Kaza dün öğle saatlerinde, Pamukova ilçe merkezinde meydana geldi. Bursa’da yaşayan Faruk Solmaz, hafta sonu ailesiyle birlikte, eşinin anne babasını görmek için Pamukova’ya geldi. Aile dün öğleden sonra da Bursa’ya dönmek için otobüs durağına geldi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks