Sanatçı İbrahim Erkal’ın evinin otoparkında baygın halde bulunarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi.

Sanatçı İbrahim Erkal’ın ölümünde son dakika gelişmesi.

Sanatçı İbrahim Erkal’ın evinin otoparkında baygın halde bulunarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Erkal’ın Maltepe’deki evinin otoparkında 12 Nisan’da gece saatlerinde güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.

Tombik

Soruşturma sonucunda hazırlanan takipsizlik kararında, Adli Tıp Kurumu 1. Adli Tıp İhtisas Kurulu’ndan verilen raporda “kişinin ölümünün künt kafa travmasına bağlı kafatası kırığı ile birlikte beyin kanaması ve gelişen komplikasyonları sonucu meydana gelmiş olduğu, adli dosyada kayıtlı bilgiler, olay yeri inceleme bulguları, tıbbi belgelerinde ve otopsisinde tespit edilen kişinin ölümüne neden olan travmatik değişimlerin lokalizasyonları, özellikleri ve ağırlıkları dikkate alındığında, kişinin yaralı olarak bulunduğu ortamda kendiliğinden kontrolsüz bir şekilde düşerek, kafasını sert ve künt bir zemine çarpmasıyla husullerinin mümkün olduğu” şeklinde görüş bildirdiği aktarıldı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks