Saray’da gerçekleştirilecek olan dini cemaatlerin liderlerinin de katılacağı tören.

Erdoğan için para basılan törende mehterli, top atışlı karşılama.

Erdoğan için para basılan törende mehterli, top atışlı karşılama.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki yemin töreninin ardından Saray’da gerçekleştirilecek olan dini cemaatlerin liderlerinin de katılacağı törende mehter marşlarıyla karşılanacak. Erdoğan’ın süvari birliğiyle girişi sırasında Saray’da, hava, kara ve deniz komutanlıklarına bağlı ordu karargahlarında 101’er pare top atışı yapılacak. Ayrıca konuklara özel yapılan 1 liralardan hediye edilecek, bu özel paraların bir kısmı da tedavüle sokulacak.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki (TBMM) yemin töreninin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek tören, katılımcı sayısı ve çeşitliliği bakımından dikkat çekiyor.

Tombik

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini 26 milyon 330 bin 823 oy ile kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de yapılacak yemin töreninin ve Anıtkabir ziyaretinin ardından, Saray ‘a Süvari Birliği eşliğinde giriş yapacak ve mehter marşlarıyla karşılanacak.

SÜVARİ BİRLİĞİYLE GİRECEK

Erdoğan’ın süvari birliğiyle Saray ‘a girişi sırasında 101 pare top atılışı yapılacak. Ayrıca hava, kara ve deniz komutanlıklarına bağlı ordu karargahlarında da 101’er pare top atışı gerçekleştirilecek.

1 LİRA HEDİYE EDİLECEK

Görevli ve davetlilerle yaklaşık 10 bin kişinin katılım sağlayacağı törene öğretmen, itfaiye eri, muhtar, esnaf, maden işçisi, diş hekimi gibi toplumun değişik kesimlerinden vatandaşlar da davet edildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks