Seni düşündüğüm gün kendimi düşünmediğim gündür.

Düş ün, Düşün mek, ve Düş.

1 Her gün seni düşündüm, düşünüyorum, düşüneceğim.

Kendimi düşünecek bir şey yok. Zaten ben benim. Ama sen sen değilsin. Onun için tüm zamanımı seni düşünmekle geçiriyorum. Başka düşünecek hiç bir şey yok. Düşündüklerim hep aynı.

  • Aslında düş ü ne miyorum. Sadece düş le rin içindeyim. Düşünmek düş ten gelmiş ben ne yapayım. Ki Düş ün düğümde sanki ünlülerin düşü gibi. Yani ünlülerin düşünün mü içindeyiz? Ve ayrıca düş eyim mi peki nereye düşeyim…Hadi hep beraber aşağı düşelim…Yine kelimelerin oyunu ve suçu.

Kelimeleri icat eden, heceleri birleştirenleri bir görsem bir kaç lafım olacak. Düşünmenin neden düşten geldiğini öğrenmek istiyorum. Düşünceler yoksa sadece düşten mi ibaret. Hedef bu muydu?

  • Amerikalılar ne diyor ‘break your head’ yani kafanı çalıştır düşün demiyor. Kafa çalıştırmak ile düşünmek çok farklı. Onlar da düşünmek ‘Think’ tek hece ve thin den geliyor. Yani incelmek, ince anlamında. İnceden inceye düşünmek mi acaba yoksa dibe doğru inmek mi? Ne alaka ise…

Tahminim dilimizdeki kelimelerin bazıları bilerek bir şekilde meydana getirilmiş. Düşünmek düşten gelmemeli. Baştan kaybediyor zaten. Düş kurmak gibi. Düşünmüyorsunuz da düş kuruyormuşsunuz gibi. Hayal ve gerçekleşmeyecek. Halbuki kafanı çalıştır, beynini aç, beynine sinyal gönder gibi beyin ile ilgili bir kelime düşünmeyi ifade etmeliydi.

  • Ben düşünmüyorum, düşüncelerimin düşten gelmesini istemiyorum. Ben algılamalarımın beynimde oluşturduklarını ifade ediyorum. Veya beynime yerleştirilen algıların hareketlenmesini iletiyorum.

Beyin dediğinizde zaten hemen bir takım hücreler aktif hale geliyor. İşte sende benim beyin hücrelerimde aktif haldesin. Sürekli seni beynimde tutup anlamaya çalışıyorum. Beynimde kendime yer yok. O zaten bana ait. İstediği zaman boşalır istediği zaman dolar. Aslına bakarsan onu dolduran ve boşaltan sensin. Sen sen olamadığın için ben bir türlü seni beynimden atamıyorum. Ben, benliğimi kabul etmişken seni de sen olarak kabul edip insanlığımızı devam ettirmeyi hedefliyorum. Ama sürekli sen bunu engel oluyorsun. Onun için senin anlaya bileceğin bir şekilde seni düşünüyorum. Sadece seni…

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks