O Ses Türkiye 2018 birincisi kim oldu?

O Ses Türkiye 2018 birincisi kim oldu?

İşte O Ses’in bu yılki şampiyonu O Ses Türkiye’nin 4 Şubat tarihli bölümünde final heyecanı yaşandı. ‘O Ses Türkiye 2018 şampiyonu kim oldu?’ sorusuna yanıt geç saatlerde geldi. Finale kalan Aydan, Ceren, Lütfiye, Nihat, Oğulcan ve Yener- Ümit ikilisinin kıyasıya mücadele ettiği final bölümünün sonunda 1 kişi sms oylaması sonucunda şampiyon ilan edildi. İşte O Ses’in bu yılki şampiyonu ve yaşam hikayesi!

Acun Ilıcalı’ın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye 2018 sezonunun birincisi belli oldu. Yıldız Tilbe ve Hadise’nin birer, Gökhan ve Murat Boz’un takımından ise ikişer kişi O Ses Türkiye’nin finalistleri olarak belirlenmişti. Peki O Ses Türkiye 2018 şampiyonu kim oldu? İşte gecede yaşananların kısa bir özeti ve sms oylaması sonucu şampiyon ilan edilen o isim!

Tombik

O Ses Türkiye’nin aylar süren mücadelesinde büyük finale kadar kalmayı başaran Aydan Kahraman, Ceren Düzova, Lütfiye Özipek, Nihat Mugil, Oğulcan Bolcan ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi şampiyon olmak için performanslarını sergiledi. İlk turda Ceren ve Aydan, İkinci tur bölümünde ise Nihat ve Oğulcan elendi.

ŞAMPİYON KİM OLDU?

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks