Şeytanın tarikatı…

Getirilmek istenen Düzen...

Şu halimize bir bakın. İnsanlık namına nasıl bir yaşantıya sahibiz. Bizleri kimler neden bu hale getirdi.

Bence bir sihrin ve büyünün içerisinde olmalıyız. Böyle olmalı çünkü sanal bir yaşam formu oluşmadan sanallaştırılamalıyız.

Sonsuzluk hayatı varken, sonsuz bir yaşam varken, sonsuz bir evren varken aciz, günahkar ve zavallı bir kuluz.

Tombik

Bunun bir sebebi var, Allah’ın verdiği hayat terazisini eşitleyemiyoruz ki artık eşitleyemeyiz o da teknoloji ile ölçülecek.

Bir düşünün ne kadar çaresiz bırakıldığınızı, insanlığınızı ayaklar altına aldığınızı…

Benzer Haber
1 25

Allah’tan, Allah’ın kitabından bahsedenlerin ne hale düşürüldüğünü ve bizlere nasıl bir oyun sunduklarını görün. Bir gurup insanın dünyaya nasıl hükmettiğini anlayın, para denen maddenin bizleri nasıl satın aldığına bakın.

Sizce insan olmamız bunları mı gerektiriyor. Yaratılış ve var oluş böyle olmayı mı emrediyor…Hayır asla…  Peki insanlık ve insan neden bu hale geldi veya getirildi. Binlerce insanın reklamı yapılırken, milyarlarca insan neden acı içerisinde.

İslam diye tanımladığınız, Müslüman diye elbise giydirdiğiniz insanların haline bir bakınız…

Tek emir vardı; adaletli olun, eşitliği sağlayın ve yaradana itaat edin. Siz ise dallandırdınız, budaklandırdınız inançları parça parça ettiniz. Ve bunu yaptıran bir şey vardı. Bir varlık vardı ve onun yolunu hayat haline getirmek isteyenler vardı.

Şeytan önce insanı sonrada insanları kandırmayı başardı. Ve sen düşünemediğin için, yargılayamadığı için, gerçek inanç mertebesine ulaşamadığı için şeytanı ve onun kurduğu tarikatı göremedin.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks