Sezonun ilk bombasını ise Beşiktaş’ın patlatacağı ortaya çıktı.

Burak Yılmaz önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek.

Burak Yılmaz önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek.

Negredo ve Vagner Love’dan beklenen verimi alamayan Beşiktaş, Burak Yılmaz’la anlaşmaya vardı.

Sezonun bitmesine ve transfer döneminin başlamasına belki daha çok var ama devler, planlarını şimdiden yapmaya başladı. Sezonun ilk bombasını ise Beşiktaş’ın patlatacağı ortaya çıktı. Buna göre, Negredo’dan bir türlü beklediği verimi alamayan Kartal’ın, eski oyuncusu ve Trabzonspor’un yıldızı Burak Yılmaz için düğmeye bastığı öğrenildi. Deneyimli oyuncunun Siyah-Beyazlı renklerle yakınlığı ilk değil. Sezon başında da teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon’dan eski öğrencisi olan Burak’ı çok istemiş, ancak bu transferi Çin’den gerçekleştiren Trabzonspor olmuştu.

Tombik

Maliyeti çok yüksek

Şimdi ise şartlar özellikle ekonomik olarak daha müsait durumda. Çünkü göreve yeni gelen Trabzonspor Yönetimi, her fırsatta ağır ekonomik şartlardan şikayet ediyor ve maliyeti yüksek futbolcuların satılabileceğini paylaşıyor. Yılda 3 milyon 250 bin Euro kazanan (16 milyon TL) Burak Yılmaz’ın da kulüplerin anlaşması halinde transfere sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Başkanlar görüşecek

Detaylar
haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks