Şile’den denize açılan fiber teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Şile’de batan teknede bulunan Onurcan Özcan denizde kayboldu.

Şile’den denize açılan fiber teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, genç şarkıcı Onurcan Özcan ise denizde kayboldu. Özcan’ın arkadaşlarıyla çıktığı tekne gezisinde 4 kişi yüzerek kıyıya çıkmayı başardı.

Şile’den denize açılan fiber teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, genç şarkıcıOnurcan Özcan ise denizde kayboldu.

Tombik

Ferhat Göçer ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Son albümde “Yalnızlığın ezgisi “eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onurcan Özcan’ın Şile’de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum” ifadelerini kullandı.

4 KİŞİ KURTULDU 1 KİŞİ ÖLDÜ

İmrenli Koyu’ndan denize açılan 5 kişinin içinde bulunduğu tekne, kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta, henüz bilinmeyen bir nedenle alabora oldu. Teknedeki Hasan Ekşi (23), Recep Gülyıldırım (26), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek kıyıya çıktı.

Bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince, baygın olan Gülyıldırım’a ilk müdahale kıyıda yapıldı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks