Simülasyon üzerine kurgular…

Benden bir tane, senden bir tane daha...

Simülasyon üzerine kurgular…

Yaşamak bir simülasyon oyununa doğru ilerleyerek aklı kullanmakta, akıl ise ilerleye bildiği kadar ilerlemektedir.

  • Hayatı hücreleştirmeye çalışanlar yeni simülasyon oyunlarını hayata geçirdikten sonra gerçeğe dönüştürmek amacındalar.
Tombik

Beynin tüm aktivitelerini çözenler bir yapay beyin oluşturmuş durumda.Dünya üzerindeki tüm veriler kaydediliyor. Bunlar daha sonra oluşturulmuş olan simülasyon beyinlerine yüklenecek.Sonrası korkunç. Düşünebilen ve yapay bir beyne sahip simülasyon hayat ortaya çıkacaktır. Bunu kurgulayanlar, her gün çalışmakta ve ilerlemektedirler.

Benzer Haber
1 100
  • İnsanlık uçurumun kenarındadır uçurumdan itilmesine ramak kalmıştır, her an düşebilir, her an anormal bir olay olabilir, hayaller gerçeğe dönüşebilir.

Biz, kopyamız var mı diye düşünürken, kopyamız oluşturuluyor olabilir. Benden bir tane, senden bir tane daha…Üstünlüğümüz her ortaya çıkabilir. Bir anda dünya tersine dönebilir. Sanmayın ki çark hep aynı dönecek. Her an durabilir ve yeni bir akıntı başlatabilir.

  • İnanç ve inanmak tüm duvarları ortadan kaldırabilir ve size yeni bir simülasyon şeklinde hayat sunabilir. Bunun kurgusu her gün yapılarak deneyler ile sonuçlandırılıyor.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks