Sırbistan Süper Ligi’nin 22. haftasında Partizan, konuk ettiği Kızılyıldız ile 1-1 berabere kaldı.

Partizan – Kızılyıldız: 1-1… Yine maç savaşa dönüştü!

Sırbistan Süper Ligi’nin 22. haftasında Partizan sahasında Kızılyıldız ile 1-1 berabere kalırken, Belgrad derbisine çıkan olaylar damga vurdu.

Sırbistan Süper Ligi’nin 22. haftasında Partizan, konuk ettiği Kızılyıldız ile 1-1 berabere kaldı.

Tombik

Başkent Belgrad’daki Partizan Stadı’nda oynanan ve Milorad Mazic’in yönettiği derbide, Partizan ile Kızılyıldız tarihlerinde 156’ncı kez karşı karşıya geldi.

Sırbistan Süper Ligi'nin 22. haftasında Partizan, konuk ettiği Kızılyıldız ile 1-1 berabere kaldı.

TARAFTARLAR YARALANDI

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda iki takım da gol bulamazken, ilk yarının ortalarında Partizan tribünlerinde çıkan olaylarda onlarca taraftarlar yaralandı.

Her zaman olaylı derbilere sahne olan Partizan Kızılyıldız karşılaşmasında bu kez kan da döküldü. Deplasmana gelen bir grup Kızılyıldızlı taraftar ev sahibi bileti alıp rakip tribüne sızmak istedi.

Tribünlerde çıkan büyük kavgada Kızılyıldız taraftarları üstleri soyulmuş halde ve kanlar içinde tribünden atıldı.17 taraftarın yaralandığı belirtiliyor.

Milorad Mazic’in yönettiği Belgrad derbisinde ikinci yarının başında ise meşaleler nedeniyle oyuna bir süre ara verildi.

Detaylar
haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks