Siyonistler,Hamas ve Fetih arasındaki uzlaşmayı bozmak için boş durmuyor.

Fitneci İsrail!

Siyonistler,Hamas ve Fetih arasındaki uzlaşmayı bozmak için boş durmuyor.İsrail, ABD desteğiyle işgalini sürdürürken,Filistinlilerin uzlaşmaması için çabalıyor.

Terör devleti İsrail, ABD desteğiyle işgalini sürdürürken, Filistinlilerin uzlaşmaması için her yolu deniyor… İsrail’deki Netanyahu hükümetinin bağımsız bir Filistin devleti kurulmasına izin verme niyetinde olmadığına dikkati çeken Filistin Ulusal Girişimi Hareketi Genel Sekreteri Mustafa el-Bergusi, “Tehlikeli bir İsrail projesi ile karşı karşıyayız. Buna karşı güçlü ve etkin bir Filistin birliği gerekiyor” diye konuştu.

Tombik

ABD Başkanı Trump’ın göreve geldiği ocak ayından bu yana İsrail’in Yahudi yerleşim birimi faaliyetlerini yüzde 100 oranında artırdığını belirten Bergusi, “Artık (A) bölgesi alanları kalmadı. Bir bakıma Filistin güvenlik güçlerinin denetimi altında alanlar yok. İsrail Batı Şeria’yı, Ayrım Duvarı, yerleşim yerleri ve kontrol noktaları vasıtasıyla 225 küçük ada olarak parçalara ayırdı” dedi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks