Sonunda anladınız ki madde de bir güç değil.

Artık insan aramayın.

1 Haddinden fazla insanları harcadınız şimdi de insan mı arıyorsunuz…

Toplumun temel direğinin insanlık olduğunu yeni mi anladınız? Her bireyin bir insan olabileceğini düşünmemiştiniz.

Doğru ya önce diplomaya, sonra maddeye bakmıştınız tabi bir de kariyer. Ama gördünüz ki diplomalar sahte madde ise bir yerden temin edilmiş. Kariyer ise birileri tarafından belirlenmiş.

Trajı komik bir medya anlayışınızla yıkıma doğru ilerlerken artık insan aramayın.

Harcamak sizin için kolaydı. Güçlüydünüz, kontrollüydünüz ve kontrol elinizde idi. Hatta insan beynini bile makineler ile kontrol altına almayı planladınız.

Peki inancı nasıl kontrol altına almayı planlıyorsunuz? Yada ruhu nasıl kontrol edeceksiniz… Anladım nefsi uyandırarak inancı da değiştirmeyi planlıyorsunuz. Ruhu ise ruh çağırma yöntemiyle…Bazen çok komiksiniz. Gördüklerime ve yapılanlara gülüp geçmek geliyor içimden. Sonra parmaklarıma hakim olamıyorum gerçekleri yazmak ve anlatmak için.

Harcandığımı çok iyi biliyorum. Hatta haddinden fazla. Olayların üzerine gitmek maalesef sizi böyle haddinden fazla harcatıyor. Çünkü sisteme çomak sokuyorsunuz ve adaleti arıyorsunuz. Sonrada insanlar neden kendi adaletini ilan etti diye düşünüyorsunuz.

Artık insan aramayın. Etrafımız insan gibi görünen yaratıklarla doldu. Onların yaratık olması onların suçu değil.
Maalesef genetiğimiz ile DNA mız ile oynandı. Oynamaya devam ediyorlar. Artık paranın ilahi mükemmelliğine doğru gidiyoruz. Yani sizin tabiriniz ile para noya olduk.

Allah insanı yarattı Şeytan ise parayı (maddeyi).

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks