Star Wars serisinin ‘alaylı’ pilotu Han Solo’yu başarıyla canlandıran oyuncu Harrison Ford

Harrison Ford galaksiler arası pilotluğunu iyileştirmeye çalışıyor.

Harrison Ford galaksiler arası pilotluğunu iyileştirmeye çalışıyor.

Star Wars serisinin ‘alaylı’ pilotu Han Solo’yu başarıyla canlandıran oyuncu Harrison Ford, ailesiyle çıktığı bir tatilin dönüşünde uçağı kendisi kullanmış. Yahu bu adam Millenium Falcon kullanmış, aile boy bir uçağı mı kullanamayacak? Gerçi kullanamadığı da olmuştu…

Galaksiler arası pilotaj işlerimizin tamamını gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz Han Solo karakterini Star Wars serisinde başarılı bir şekilde canlandıran Harrison Ford, Dünya isimli gezegende de kendisi için pekala kolay sayılabilecek pilotluk yapmayı seviyormuş. Hey gidinin uzay kovboyu, senden daha iyisi mümkün mü gerçekten?
Kolunu harika arabasının camından çıkartıp önüne bakarak David Bowie dinleyerek uzayda yolculuk yapan ‘Starman’den daha havalı tek bir pilot var, o da Harrison Ford. Han Solo olarak sergilediği yeteneklerle, yıllarca hepimize göklerde kartal gibi olduğunu kanıtladı.

Tombik

Star Wars serisinin 'alaylı' pilotu Han Solo'yu başarıyla canlandıran oyuncu Harrison Ford

En çılgın Star Wars maceralarının içinde onu izledik. Ölüm Yıldızı’na süzülüp bu şeytani icadı tarihe gömen bizzat kendisiydi. Uzayın derinliklerinde, uzak galaksilerde benzersiz işlere imza atıp tadı damağımızda kalacak bir performans sergiledi.

Alaylı bir pilot olan Han Solo, yakışıklılığı, tavırları ve ustalık gerektiren pilotluk becerileriyle hepimizi kendisine bağlamıştı. Maceralarının başından sonuna kadar Chewbacca ile birlikte yürüttüğü maceraperver tavır, nihayetinde Harrison Ford’un kişiliğine de yansıdı. Uzayın derinliklerinde başarıyla gerçekleştirdiği pilotluğu, artık Dünya isimli gezegende de yapmak istedi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks