Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman.

İslamofobik Bin Selman.

İslamofobik Bin Selman!

ABD gezisi kapsamında Amerikan basınına demeç vermeyi sürdüren Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, yeni bir skandala imza attı. TIME dergisine konuşan Bin Selman, düşman olarak gördüğü Müslüman Kardeşler (İhvan) ile Batı’nın da mücadele etmesi gerektiğini belirterek Avrupa’yı İslam’a karşı uyardı. Demeçleriyle dergiye kapak olan Bin Selman, Ortadoğu’daki sorunların ardında İran olmasına rağmen en büyük tehlikenin İhvan olduğunu dile getirdi.

30 YILINIZ KALDI

Tombik

Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün’ün iyi bir strateji izlediğini vurgulayan Veliaht Prens, “Ancak İhvan’ın ana hedefi Avrupa’da yaşayan Müslüman toplumlar. Engel olunmazsa Avrupa 30 yıl sonra Müslüman bir kıta olacak” diyerek kimin safında yer aldığını bir kez daha belli etti. Öte yandan Bin Selman mülakatta ABD’nin Irak’ı işgal şeklini ‘ölümcül hata’ olarak nitelendirdi. Suudi Veliaht, “Pentagon’un işgal sırasında Irak ordusunu dağıtması İran’a alan açtı” diye konuştu.

Katar’ı ada yapacak

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks