Tahliye edilen Ayça Pars, 7 gün içinde 120 sayfa ifade verdi.

30 Yıldır Adnan Oktar Grubunda Olan Ayça Pars.

30 Yıldır Adnan Oktar Grubunda Olan Ayça Pars, 120 Sayfalık İfadesinde Örgütün Sırlarını Anlattı.

Adnan Oktar’ın 30 yıldır yanında olan ve geçtiğimiz gün tahliye edilen Ayça Pars, 7 gün içinde 120 sayfa ifade vererek örgüt hakkında önemli bilgiler verdi.

Adnan Oktar’ın 30 yıldır yanında olan ve grubun üst yöneticisi ‘bacılar’ biriminde yer alan Ayça Pars tahliye oldu. Pars’ın etkin pişmanlıktan faydalanmak istemesi üzerine soruşturma kapsamında ikinci kez ifadesi alındı. Mali Şube Müdürlüğü’nde 7 gün boyunca 120 sayfaya yakın ifade veren Pars’ın, örgütle ilgili çok önemli bilgiler verdiği öğrenildi. Pars’ın yanı sıra tutuklanan isimler arasında olan Avukat F. D.’nin de itirafçı olduğu ve tahliye edildiği belirtildi.

Tombik

120 SAYFA İFADE DE ÖRGÜTÜN HER ŞEYİNİ ANLATTI

Habertürk’ten Nihat Uludağ’ın aktardığına göre, soruşturmayı yürüten savcının talimatıyla İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Pars’ın yeniden ifadesini aldı. Adnan Oktar grubuna 30 yıl önce katılan ve ‘bacılar’ grubuna kadar yükselen Ayça Pars, polise 7 gün içinde 120 sayfa tutan ifade Verdi. Adnan Oktar’ın sırlarını bilen kişilerden biri olan Pars, örgütün tüm kirli ilişkilerini de polise anlattı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks