Takımla ilgili verilerin dışarı sızdırıldığına vurgu yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç.

Bunun adı endüstriyel casusluk!

Ali Koç’dan bomba açıklamalar: Bunun adı endüstriyel casusluk!

Takımla ilgili verilerin dışarı sızdırıldığına vurgu yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Bunu sanayide ‘Endüstriyel Casusluk’ olarak adlandırıyoruz” derken, görevine son verilen üç yardımcı antrenörün, takım içindeki düzeni bozduğunu da diyaloglarıyla birlikte anlattı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçen haftaya damga vuran 3 yardımcı antrenörün görevine son verilmesi ve 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak dün detaylı açıklama yaptı. Türk spor tarihinde bugüne kadar eşi benzeri görülmeyen açıklamalara imza atan Koç, Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile yolların neden ayrıldığını şöyle anlattı:

Tombik

Sezon başına gelelim, yumuşak bir geçiş olsun istedik. Aykut Hocamız ve Comolli referans verince, eski antrenörlerimizle devam ettik. Bir zaman sonra eski düzenin daha iyi olduğu, yeni düzenden bir şey olmayacağını belirten bir durum oldu. Arda Keskin adlı bir arkadaşımıza salon çalışması yaptırma kararı verdik. Sonra biz yetersiz bulduk ve anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bu gelişme, daha sonra yollarımızı ayırdığımız 3 kişiye olumsuz etki yaptı. Bu arkadaşlar yeni gelenlere fark edilir şekilde yardımcı olmamaya başladılar. Arka arkaya olumsuz sonuçlar da gelmeye başladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks