Taksicilerin Kızılay’a sokulmayacağı…

Yavaş: 10 puan önde olduğumu söylüyorlar.

Yavaş: 10 puan önde olduğumu söylüyorlar.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, bir televizyon programında yaptığı açıklama sonrası ‘taksicilerin Kızılay’a sokulmayacağı’ yönündeki iddialara yanıt verdi.

Yavaş, “Benim o açıklamamda taksi ile kastettiğim şey özel araç. Zaten toplasanız Ankara’da 7 bin 701 taksi var. Yani söylentilerde olduğu gibi 50-100 bin taksi yok. Nasıl yapabilirim böyle bir şey? Biz, ticari taksilerin Kızılay ve Ulus’a girmemesini değil, tam aksine yayalaştırma projeleri ile o bölgelere sadece taksiler ve toplu taşıma araçlarının girmesini sağlayacağız. Böyle olunca taksiler daha çok kazanmaz mı? Zaten tüm kararlar şoför esnafı ile konuşularak alınacak” diye konuştu. Yapılan anketlerde 10 puan önde olduğunun söylendiğini belirten Yavaş önceki gün katıldığı bir televizyon programında özetle şunları kaydetti:

Tombik

KİMSENİN SİYASETİYLE UĞRAŞMADIM

“Benim gönlümden geçen herkesin oyunu almak. Suyu, kaldırımı, toplu ulaşımı, belediyenin verdiği bütün hizmetleri herkes kullanıyor. Durum böyle olunca sizin parti veya kişi ayırmanın hiçbir önemi kalmıyor. Beypazarı’nda iki dönem belediye başkanlığı yaptım ve kimsenin siyasetiyle uğraşmadım, uğraşmanıza da gerek yok. Ben seçildikten sonra kimsenin partisini görmeyeceğim. Ben ılımlı kesimin temsilcisi olarak görüyorum kendimi. Yapılan anketlere göre 10 puan önde olduğumu söylüyorlar. İnşallah bu daha da artacak. Ben bunu sokakta da görüyorum.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks