Tarihin en korkunç kehanetlerini daha önce hiç merak ettiniz mi?

İşte tarihin en korkunç kehanetleri! Beyaz at kehaneti...

İşte tarihin en korkunç kehanetleri! Beyaz at kehaneti…

Tarihin en korkunç kehanetlerini daha önce hiç merak ettiniz mi? Kimisi 3. Dünya Savaşı için tarih verdi kimisi ise dünyaya hükmeden ülkenin yıkılışını bildi. Kimi Prenses Diana’nın sır ölümünü tahmin etti kimi ise insanları tahmin etti… Beyaz at kehanetini daha önce hiç duydunuz mu?

ALOİS IRLMAİER

Tombik

Alois Irlmaier, 3. Dünya Savaşı hakkında kehanetlerde bulunan sıradan bir Alman vatandaşıydı fakat diğer insanlardan ayıran en önemli özelliği üçüncü dünya savaşının, Orta Doğu’da patlak vereceğini düşünmesiydi. 21.yüzyıldan bu yana birçok insan,üçüncü dünya savaşının Orta Doğu’da başlayan sorunlar ile ortaya çıkacağını düşünmektedir tıpkı 1950’li yıllarda yaşamış ve bunu tahmin etmiş olan Alois Irlmaier gibi…

Alois Irlmaier’in 3. Dünya Savaşı ile ilgili kehanetine gelince, savaşın Orta Doğu’da başlayacağını söylüyordu: ‘Her şey barışı çağırıyor. Şalom (Shalom – İbranice barış ve esenlik demek)! Sonra her şey ortaya çıkar ve açık olur; Orta Doğu’da aniden yeni bir savaş alevlenir, büyük deniz güçleri Akdeniz’de düşmanlarla karşı karşıya kalır! Durum oldukça gergindir! Fakat asıl kıvılcım Balkanlar’da ateşlenir.”

Hildegard von Bingen, 11.yüzyılda,yüzyıllar sonra büyük bir devletin kurulup bütün dünyaya hükmedeceğini ve beklenmedik bir zamanda yıkılacağını söylemişti. Depremlerin, fırtınaların ve medcezirin yol açtığı dev dalgaların birbiri ardına sıralanarak bu ülkeyi ortadan kaldıracağını belirtmişti. ABD ile ilgili yaptığı müthiş kehanet haricinde,dünya barışı ile ilgili de tahminlerde bulunmuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks