Tartıştığı damadı Mahsun Şengül ile babası Ömer Şengül’ü pompalı tüfekle öldürdü.

İki aile arasındaki kavgada silahlar konuştu.

İki aile arasındaki kavgada silahlar konuştu.

Kaçarak evlendiği eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle babaevine dönen Hümeyra Şengül’ün babası, tartıştığı damadı Mahsun Şengül ile babası Ömer Şengül’ü pompalı tüfekle öldürdü.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, Vahit Er, kızının kaçarak evlendiği eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle babaevine dönmesi üzerine tartıştığı damadı Mahsun Şengül ile babası Ömer Şengül’ü pompalı tüfekle öldürdü, kardeşi Fatih Şengül’ün de aralarında bulunduğu 3 kişiyi ise yaraladı.

Tombik

Olay, saat 15.30 sıralarında, Kapaklı’ya bağlı Atatürk Mahallesi Şükran Sokak’ta meydana geldi. Er ailesinin kızı Hümeyra (18), iddiaya göre, yaklaşık 7 ay önce ailesinden gizlice kaçarak, Mahsun Şengül ile evlendi. Buna kızan Er ailesinin fertleri, düğüne gitmeyip, tepki gösterdi.

Aylar sonra Hümeyra Şengül, yaklaşık 1 hafta önce eşinden şiddet gördüğünü öne sürerek, babasının evine döndü. Kızının koca şiddetine uğrayıp, kendi evine dönmesi üzerine Vahit Er, yanına oğlu Turan Er’i de alarak, olayı konuşmak için dünürlerinin evine gitti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks