Tecelli ettirme yetisi…

Olayların akışı...

Tecelli ettirme yetisi…

Günlük hayatımızda yaşadığımız olaylar ve olayların sonucuna bağlı olarak çıkan durumlar tamamen tecilli ettirme veya ettirememe yetisinden meydana gelmektedir.

İşi bilene vereceksiniz…‘ cümlesi bir hayat ifade etmesine rağmen bunu anlamıyor ve uygulayamıyoruz. Eğitim çığlıkları atarken, kendimizi kendimiz yapma tecellisini düşünmeden hareket ediyoruz. Önce kendimizi kendimize tecelli ettirmeliyiz. Bu yetiyi kazanmalıyız. Bunu kazanmanın tek bir yolu var olduğun gibi görünmek. Kendini gördüğün gibi kabul etmek. Eğer kendini gördüğün ve bildiğin gibi kadar kabul edersen, işi bilip bilmediğinde ortaya çıkacaktır. İşi bilip bilmemen sana bir hayat verecektir. Ve bu hayat aslında sadece sahip olduklarını hayata tecelli ettirmektir. Hiç bir yetiye sahip olmadan bir olayı başka bir olaya tecelli ettiremezsiniz.

Benzer Haber
1 51
Tombik

Bugün dünyayı yönetenler; ancak kendilerini buldukları ve kendi kendilerine hayatı tecelli ettirdikleri için bizi yönetmeye çalışmaktadırlar. Bu yetiyi nasıl ve kimden aldıkları belirsiz olmasına rağmen bizim verdiğimizi iddia etmeleri ise sizin işi bilmediğinizi ve kendinizi bulamadığınızı göstermektedir. Kendi kendinize bir yeti kazanamadığınız sürece başkaları işi bilecek ve hayatı onlar tecelli ettirecektir.

Eğer işi bilip kendinizi olaylara tecelli ettirse idiniz, şuan ki sahip olduğunuz hayat ve yaşam farklı bir formda olacaktı.

Haber Veriyoruz

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks