Tekrarlanan İBB Başkanlık Seçimi’ni tarihi bir farkla kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu

Son dakika: İBB Başkanı İmamoğlu: Artık partizanlık bitecek

Son dakika: İBB Başkanı İmamoğlu: Artık partizanlık bitecek.

Tekrarlanan İBB Başkanlık Seçimi’ni tarihi bir farkla kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu, Seyrantepe’deki CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı ilk açıklamanın ardından Beylikdüzü’ne geçti. İmamoğlu burada toplanan mahşeri kalabalığa hitap etti. Demokrasinin kazandığını ifade eden İmamoğlu, “Artık partizanlık bitti. Artık ahlak var. Artık hak, hukuk, adalet var” dedi.

İstanbul’da tekrarlanan seçimi AKP’li Binali Yıldırım’a 806 bin 415 oy fark atarak yeniden kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu, Beylükdüzü’nde mahşeri bir kalabalık karşıladı.

Tombik

Burada halka hitap eden İmamoğlu, “Sizlerden bir şey istiyorum. Yanınızdakilerin ellerini tutarak yukarı kaldırın. Barışmaya, buluşmaya, uzlaşmaya geldik. Sevgi kazanacak demiştim, ne mutlu bana ki sevgi kazandı. Ben yurdum insanını çok seviyorum. Etnik köken yok, insan var. Biz insana, inanca saygıyla, bu şehrin çocukları için. Biz bu şehrin enerjisi, gençleri için, kadınları, kısacası herkes için geldik” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks