Temel insancıl metinleri çerçevesinde barışın, sevginin, hoşgörünün İstanbul’dan yükseleceği…

Milli Beka Hareketi Ankara.

MİLLİ BEKA HAREKETİ ANKARA’DA

Temel insancıl metinleri çerçevesinde barışın, sevginin, hoşgörünün İstanbul’dan yükseleceği inancıyla kurulan Milli Beka Hareketi Derneği milli kültür ve değerlerinin tanıtılmasın yönelik faaliyetlerde bulunan bir sivil toplum kuruluşu. Ulusal ve Uluslararası arenada Türk ve İslam tarihinin maddi ve manevi açıdan korunması, Dünya’nın Osmanlı mirası ile buluşması ve Türk İslam medeniyetlerini dünyaya duyurulmasını amaçlayan Uluslararası Milli Beka Hareketi Derneği 19 Nisan’da Ankaralılarla buluşuyor.

Benzer Haber
1 165

Dernek amaçları doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında seminerler, konferanslar, toplantılar, kongreler ve çeşitli aktiviteler düzenliyor. Türk ve İslam Medeniyetleri arasında köprü kurarak, geçmişten günümüze sosyal ve kültürel yapısı ile birlikte, öneminin irdelenmesi, tanıtılması, ulusal ve uluslararası farkındalık oluşturulması amacı ile demokratik toplum olmanın gereklerine uygun çalışmalar organize eden Milli Beka Hareketi Derneği 19 Nisan Cuma günü Ankara Green Park Otel’de Ankaralılarla buluşacak. Başkanlığını Murat Şahin’in yaptığı, Genel Başkan Yardımcısı Neşe Işık’ın desteklediği ve Ankara Kadın Kolları kurulu başkanı Oya Canbazoğlu’nun sponsorluğunu üstlendiği etkinlik 19:00’da Genel Merkez ve Ankara İl Başkanlığı organizasyonuyla düzenlenecek. Geceye Ak Parti 26. Dönem İstanbul Milletvekili Sayın Metin Külünk katılım gerçekleştirecek. Külünk “Hedef Kızıl Elma – Hedef 2023” konulu konferansta sunum yapacak.

Tombik

Kaynak . Nis Ajans
Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks