Terör örgütü PKK/YPG’nin eski Eş Başkanı, PKK KCK Eski Başkan Yardımcısı Salih Müslim.

ABD ve Rusya Salih Müslüm için yarıştı!

Türkiye’nin isteğiyle Çekya’nın başkenti Prag’da gözaltına alındıktan sonra büyük devletlerin, terör örgütü PKK/YPG’nin eski Eş Başkanı Salih Müslim hakkında hiçbir kovuşturma yapılmadan serbest bırakılması için yarıştığı ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK/YPG’nin eski Eş Başkanı, PKK KCK Eski Başkan Yardımcısı Salih Müslim’in Türkiye’nin isteğiyle Çekya’nın başkenti Prag’da gözaltına alınmasının ardından, büyük devletler arasında casus filmlerini aratmayacak mücadeleler yaşandığı öğrenildi. Mücadelenin, terörist başının hak ettiği cezayı alması için Türkiye’ye iade edilmesi için değil, tam tersine hakkında hiçbir kovuşturma yapılmadan serbest bırakılması için yaşandığı ortaya çıktı.

Tombik

BASKI, ŞANTAJ, MİLYAR DOLARLIK VAATLER

Akit’in güvenlik kaynaklarından edindiği çok kritik bilgilere göre, teröristbaşı Salih Müslim Prag’da polis tarafından gözaltına alındıktan sonra Türkiye’nin “dost ve müttefiki” olan büyük devletler tarafından Çekya’ya bunaltıcı bir baskı başladı. Prag’a çıkarma yapan büyük devletler, kesenin ağzını da sonuna kadar açtı. Milyar dolarlık sözler, vaatler havada uçuştu. Salih Müslim’i serbest bıraktıracak ülkenin PKK/PYD’nin yeni sahibi olacağını hesaplayan devletlerin gözü o kadar döndü ki, bir zamanların iki kutbu olan iki büyük devletin misyon temsilcileri ağır ifadelerle birbirine girdi. Tehditler havada uçuştu.

ABD VE RUSYA HEYETLERİ BİRBİRİNE GİRDİ!

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks