Trabzonspor, iki stoper Malaga’lı Bakary Kone ve Hoffenheim’lı Ermin Bicakcic transferleri.

Trabzonspor'da Kone ve Bicakcic transferleri tamam gibi.

Trabzonspor’da Kone ve Bicakcic transferleri tamam gibi.

Trabzonspor, iki stoper Malaga’lı Bakary Kone ve Hoffenheim’lı Ermin Bicakcic transferlerinde sona yaklaştı. Bordo-Mavililer, golcü kanat oyuncusu PAOK’lu Amr Warda için de girişimleri başlattı.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor transferde atağa kalktı. Öncelikli olarak iki stoper transfer etmek isteyen Bordo-Mavililer’in Malaga’lı Bakary Kone ve Hoffenheim’lı Ermin Bicakcic transferlerinde sona yaklaştığı belirtildi. 30 yaşındaki Kone için kulübü ve oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan Trabzonspor küçük pürüzleri çözmeye uğraşıyor. Hoffenheim’ın Boşnak oyuncusu Ermin Bicakcic gelmeye hazır. Kulübü ile kiralama görüşmeleri sürüyor. Bu arada Trabzonspor’a bonservisi PAOK’ta olan geçen sezonu Atromitos’ta kiralık olarak geçiren golcü kanat oyuncusu Amr Warda önerildi. Teknik direktör Ünal Karaman’ın da onay verdiği bu oyuncuyu kiralama işlemlerine başlanıldı. 24 yaşındaki Mısırlı oyuncunun mevkiine Rus takımı Grozny’den Jaba transfer edildiği için PAOK kiralamaya sıcak bakıyor.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks