Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde düzenlenen Kudüs mitingi.

Zalimlerin karşısında tek yürek tek bilek olalım.

Zalimlerin karşısında tek yürek tek bilek olalım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde düzenlenen Kudüs mitinginde konuştu:
Müslümanlar, hasımlarına karşı son derece pısırık ve korkar görüntü içinde. Kudüs’te nöbet sırası 1.7 milyar Müslüman olarak bize geldi. Zalimler karşısında tek yürek tek bilek olalım.

İsrail’in zulmüne karşı 81 milyon yürek, dün Yenikapı’da attı. İstanbul Yenikapı’da Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde düzenlenen tarihi “Zulme Lanet Kudüs’e Destek” mitingine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, MHP lideri Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı. İstanbul’da olağanüstü toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin temsilcileri de yer aldı.

Tombik

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs mitinginde önemli mesajlar

“HAMDALLAH: MÜTEŞEKKİRİZ”

Miting öncesinde Güney Afrikalı hafız Abdurrahman Sadien dua okudu. Miting alanından “Kahrolsun İsrail” sloganları yükseldi. Bir konuşma yapan Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah ise Kudüs’ün ilk kıble olduğunu hatırlatarak “Türkiye insanlığın ve İslam’ın sesi olmaya devam ediyor. Trump büyük bir yanlışın içindedir. Kudüs, Arap ve Müslüman kimliğiyle yaşamaya devam edecek. Filistin yönetimi olarak Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye hükümetine ve halkına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks