Türkiye Şeker Fabrikaları 8 ilde toplam 55 bin metrekare büyüklüğünde 16 parça gayrimenkulü.

Şeker arsaları da satışa çıkarıldı.

Şeker arsaları da satışa çıkarıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları 8 ilde toplam 55 bin metrekare büyüklüğünde 16 parça gayrimenkulü de özelleştirme yöntemi ile satacağını duyurdu.

Elindeki 13 şeker fabrikası alelacele özelleştirilip şirketlere devredilen Türkiye Şeker Fabrikaları’nın (Türkşeker) şimdi de değerli arsaları satışa çıkarıldı. Türkşeker’in 55 bin metrekare büyüklüğündeki 16 parça gayrimenkulü, şeker fabrikaları özel sektöre devredilen 8 farklı ilde bulunuyor.

Tombik

AÇIK ARTIRMA DA OLABİLECEK

Türkşeker’in 16 parçadan oluşan gayrimenkul satış ilanı Resmi Gazete’nin önceki günkü sayısında yayımlandı. Gayrimenkuller pazarlık usulüyle satılacak, ancak yoğun talep gelmesi durumunda ihalede açık artırma yöntemine de geçilebilecek. Türkşeker, gayrimenkulleri almak isteyenlerin en geç 15 Ekim’e kadar tekliflerini genel müdürlüğe iletmelerini istedi. Satışa çıkarılan arsalar, geçtiğimiz nisan ve mayıs aylarında özelleştirme işlemleri tamamlanan fabrikaların da bulunduğu 8 ilde yer alıyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks