Türkiye’nin önde gelen astronomi profesörlerinden Ethem Derman, Bilim dünyası kaç yıldır araştırmalar yapıyor.

Astronomi profesörü Ethem Derman’dan çok sert uzaylı çıkışı.

Türkiye’nin önde gelen astronomi profesörlerinden Ethem Derman, ‘Bilim dünyası kaç yıldır araştırmalar yapıyor, henüz bir uzaylıya rastlamadık. Uzaylıları ancak bu işten ekonomik kazanç sağlayan üçkağıtçılar, bu işle kafayı yemiş olanlar ya da ancak gerçekten inananlar görüyor’ dedi.

İstanbul Küçükçekmece Belediyesinin Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği söyleşiye katılan Prof. Dr. Ethem Derman, uzaylılarla ve evrenle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Herkesin ‘Evrende yalnız mıyız?’ sorusunun cevabını merak ettiğini kaydeden Derman, medyanın bu nedenle çok fazla uzaylı haberi yaptığını savundu.

Tombik

‘UZAYLIYI BİLİM DÜNYASI DEĞİL ÜÇKAĞITÇILAR GÖRÜYOR’

Bilim dünyasının da ‘Evrende yalnız mıyız?’ soruna cevap aradığını ve bu nedenle pek çok araştırma yapıldığını kaydeden Ethem Derman, “Herkes çok fazla uzaylı görüyor ancak bilim dünyası hiç uzaylı görmüyor. 100’den fazla robotik teleskopla gökyüzünün fotoğrafını çekiyoruz. Uzayda 10’dan fazla teleskop var. Bunlar hiçbir şey görmüyor. Bilim dünyasında uzaylı yok. Uzaylıları ancak, bu işten ekonomik kazanç sağlayan üçkağıtçılar, bu işle kafayı yemiş olanlar ya da aklı başında olup buna inanmış olanlar görüyorlar” diye konuştu.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks