Türkiye’yi hedef almasına paralel biçimde NATO da bizi doğrudan tehdide başladı.

NATO bizim için düşman.

ABD’nin terör örgütleri ile Türkiye’yi hedef almasına paralel biçimde NATO da bizi doğrudan tehdide başladı.

Norveç’teki tatbikatta Atatürk ve Erdoğan “düşman” olarak işaretlendi. Ankara sert tepki gösterip 41 askerini çekince, NATO özür dileyip iki personeli açığa aldı. Askeri kaynaklar olayın bir yol kazası olmadığını, NATO’nun ülkemiz için açık bir tehdit haline gelmeye başladığını söylüyor.

Tombik

Skandal olaya sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, tatbikatta görevli 41 askeri geri çektiklerini belirterek, “Böyle bir ittifak, böyle bir müttefiklik olamaz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında, Norveç’teki NATO tatbikatında yaşanan skandala büyük tepki gösterdi:

Suriye ve Irak’ta yaşanan hassas süreci doğrudan Türkiye’nin bekasıyla ilgili gördüğümüz için her aşamasıyla yakından takip ediyoruz. İdlib operasyonu planlandığı şekilde sürüyor. Türkiye, Rusya ve İran olarak bölgedeki gelişmeler karşısında ortak bir tutum oluşturma yönünde oldukça ciddi mesafeler katettik.

AFRİN’İ TEMİZLEMELİYİZ

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks