Türkiye’yle ilişkilerimizde bir ilerleme oldu” diyen İsrail Başbakanı Netanyahu.

Artık iki günde bir yerine sadece altı günde bir bana 'Hitler' diyor.

Türkiye İle İlişkilerimiz Olumlu Diyen Netanyahu’dan Erdoğan’a Esprili Gönderme: 6 Günde Bir Hitler Diyor.

Türkiye’yle ilişkilerimizde bir ilerleme oldu” diyen İsrail Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Artık iki günde bir yerine sadece altı günde bir bana ‘Hitler’ diyor.” şeklinde espirili bir göndermede bulundu.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkilerin ‘gelişme gösterdiğini’ espirili bir dille gündeme getirdiği iddia edildi.

Tombik

ERDOĞAN’A HİTLER GÖNDERMESİ

Benzer Haber
1 4

Türkiye-İsrail uzmanı Profesör Louis Fishman Twitter’dan yaptığı paylaşımda Netanyahu’nun Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında şunları söylediğini aktardı:

“Türkiye’yle ilişkilerimizde bir ilerleme oldu. Erdoğan artık iki günde bir yerine sadece altı günde bir bana ‘Hitler’ diyor.”

ERDOĞAN-NETANYAHU ATIŞMASI

Netanyahu, geçtiğimiz Mayıs ayında “Erdoğan öldürmeyi çok iyi bilir” demişti. Twitter hesabından yanıt veren Erdoğan, “Netanyahu’nun ellerinde Filistinlilerin kanı var, suçlarını Türkiye’ye saldırarak saklayamaz” demişti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks