UEFA Uluslar Ligi Rusya Türkiye maçı sonucu 2-0. Yine kaybettik.

Rusya Türkiye 2-0 (UEFA Uluslar Ligi)

Rusya Türkiye 2-0 (UEFA Uluslar Ligi)

A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi B grubu 3.maçında Soçi’de Rusya’ya 2-0 mağlup oldu. Türkiye, Rusya’ya karşı oynadığı 6.maçında da galibiyetle tanışamadı. Ay yıldızlılar grupta 3 puanda kalırken Rusya 7 puana çıkarak liderliğini sağlamlaştırdı. A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi’nde gruptan çıkma şansını kaybetti. Milliler son maçı 17 Kasım 2018’de İsveç ile oynayacak.

UEFA Uluslar Ligi’nde Rusya’ya Trabzon’daki mücadelede 2-1 mağlup olan ardından deplasmanda İsveç’i 3-2 yenmeyi başaran A Milliler rövanş maçında deplasmanda Rusya’ya 2-0’la boyun eğdi.

Tombik

20.dakikada Fenerbahçeli Neustadter’in golüyle 1-0 geriye düşen millilerimiz ikinci yarıda net fırsatları harcadı ve bir türlü beraberliği yakalayamadı. 78’de oyuna sonradan giren Cheryshev’in golüyle umutları iyice kırılan Türkiye sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı. B grubunda liderlik şansını kaçıran A Milliler 3 puanla 3.sırada yer aldı. Puanını 7’ye çıkaran Rusya lider, 1 puanlı İsveç ise son sırada kaldı. Rusya ile daha önce çeşitli turnuva ve organizasyonlarda karşı karşıya gelen Milliler bu sonucun ardından galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks