Uluslararası İklim Sözleşmesinde inkar edilenler.

Neden meyveler ve sebzeler hormonlu...

Uluslararası İklim Sözleşmesinde inkar edilenler.

İklim konusuna kilitlenmiş insanlar mevcut. İkliminin manuel olarak değiştiğini kabul etmeyenler olabilir. Hatta iklime müdahalenin imkansız olduğun iddia edenlerde var.

İklimin değiştirildiğinin sonuçları soframızda olmasına rağmen insanlar halen kabul etmek istemiyorlar.

Tombik

Onlara soruyoruz, ‘Neden tüm bölgelerde hormonlu domates çıkıyor, meyvelerin şekli şemali neden değişti ve neden tatları farklı ve boyutları neden büyük…‘. Maalesef ne cevap veren var ne de mantıklı bir açıklama yapan. O zaman diyoruz ki Uluslararası İklim Sözleşmesi denen sözleşmeyi anlamanız gerek.

Geçen senin Ekim ayında yapılan Uluslararası İklim Sözleşmesi raporundan bir alıntı…Orjinal metinden çeviri yapılmaya çalışılmıştır.

İnsan faaliyetlerinin sonucunda ve sanayinin aktif olması durumanda küresel ısınmanın 1,0°C veya 0,8°C ile 1,2°C arasında olacağı tahmin edilmektedir. Bu hızla devam etmesi durumunda 2030 ile 2052 yılında 1,5°C ulaşması olasıdır.

İçeriği bilgi olan ve yaptırımı olmayan veya hiç bir aktif görev içermeyen sözleşmeye neden bir takım ülkeler imza atsınlar diye bir düşünmemiz gerek. Havanın ilaçlanması tamamen Uluslararası İklim Sözleşmesine bağlı olarak bir çok ülkede yapılmaktadır. ‘Suni bulut oluşturma ve kuraklığı önleme…‘ diye adlandırılan bu sözleşmenin özü olsada verdiği zararları hiç bir zaman açıklanmamıştır. Şuanki sahip olduğumuz hormonlu tüm ürünler bu Uluslarasarı İklim Sözlemesinin sonucudur. Nedense insanlar bunu kabul etmemektedir.

Kabul etmeyenlere şunu sormamız gerek, sanayi atıkları tüm ülkelerin topraklarına mı bulaştı veya birileri bir takım ülkelerdeki toprakları mı zehirlediler. Veya birileri suni ilaç oluşturup kimseler görmeden toprağı mı ektiler.

Tabi ki havadan yapılan ilaçlama sonucu toprak değişime uğradı. Onun için her yerde aynı hormonlu ürünler üretilmektedir. En mantıklı kabul edilebilir durum budur. Siz ister kabul edin ister etmeyin.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks