Uluslararası örnekleri yerel gerçeklikler ile sentezleyerek oluşturulan Türkiye’nin ilk ve tek özgün.

İncili Gastronomi Rehberi’nde ilk 30’a giren restoranlar açıklandı.

Uluslararası örnekleri yerel gerçeklikler ile sentezleyerek oluşturulan Türkiye’nin ilk ve tek özgün ‘İncili Gastronomi Rehberi’ sonuçlandı. Bir yılı aşkın bir süredir titizlik ve şeffaflıkla değerlendirilen inci kazanan restoranlar Sofa Otel’de yapılan ödül töreniyle sahiplerine takdim edildi.

HÜRRİYET, bir sektör haline dönüşen gastronomi dünyasına yeni bir rehber kazandırdı. Hürriyet’in Karaca iş birliğiyle hayata geçirdiği İncili Gastronomi Rehberi, sektörün değerlendirilmesi, derecelendirilmesi, teşvik edilmesi ve yemek severlere adil bir şekilde yol gösterilmesi amacıyla hazırlandı.

Tombik

Hürriyet Gazetesi Reklam Direktörü ve Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan’ın teklifiyle yola çıkan rehberin Yönetim ve Denetleme Kurulu’nda Müge Akgün, Zeyno Gürses, Sinan Hamamsarılar, Gamze İneceli, Cemre Narin, Nilay Örnek’in yer aldı. Sektöre değer katan; Mehmet Yaşin, Ahmet Örs, Güngör Uras, Ertuğrul Özkök, Mehmet Yalçın, Nedim Atilla, Engin Akın, Teoman Hünal, Oğul Türkkan, Deniz Alphan, Nevzat Aydın, Mustafa Seçkin, Sedat Ergin, Sahrap Soysal ve Refika Birgül ise projenin Danışma Kurulu üyeleri oldu.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks