Ünlü aktör Gerard Butler saray gibi evi.

Gerard Butler’in Evi Sarayı Andırıyor.

Gerard Butler’in Evi Sarayı Andırıyor!

4 metre boyunda ve maun ağacından yapılan tokmağı ile heybetli bir kapı, eskitme alçı duvarlar, aslan heykellerini destekleyen büyük sütunlar, örümcek ağı gölgelerine sahip kristal avizeler, size bir Ortaçağ kalesini ya da atalara ait bir malikaneyi mi andırıyor?

Bu anlatılanlar New York’un Chelsea bölgesinin kalbinde iki katlı bir çatı katına ait. Ünlü aktör Gerard Butler, mimar Alexander Gorlin ve film tasarımcısı Elvis Restaino ile birlikte New York City’deki 300 metrekarelik bu muhteşem çatı katını tasarladı.

Tombik

Ünlü aktör Gerard Butler saray gibi evi.

Hem zarif hem de erkeksi ve doğal bir ev istediğini söyleyen aktör, evini barok bir tat ile bohem bir rustik şatonun karışımı olarak tarif ediyor. Daha önceleri Los Angeles’ta kiralık bir dairede yaşayan Butler, New York’ta kendine bir çatı katı aramaya başlıyor ve sonunda istediği gibi bir daire buluyor.

Dönüştürülmüş bir üretim deposunun altıncı ve yedinci katlarında yer alan çatı katı, Empire State Binası’na bakan kemerli pencereleri ve 300 metrekarelik boş alanı ile aktörü büyülüyor. Butler’ın emlakçısı çatıyı düzenlemesi için aktörü mimar Alexander Gorlin’e yönlendiriyor. Mimar, çatı katını destekleyen eski iki kiriş haricinde çatı katını tamamen değiştiriyor. Tek bir iç duvar ile çalışma odasını, çamaşır odası ve yatak odasını gizliyor. Böylece Gorlin, her alanın görünür olabileceği bir çatı katı yapmak için özel alanları bir iç duvar ile ayırdı.

Ünlü aktör Gerard Butler saray gibi evi.

İç mimarisiyle büyüleyici ve gizemli bir tasarım

Detaylar Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks