Uzaylılar aramızda.

Caddelerde gezen uzaylılar.

Uzaylılar aramızda.

Ben her gün bir uzaylı görüyorum. Ancak insan gibi görünüyor. Bu insan gibi görünen uzaylıları incelememiz gerek.  Çünkü düşündüğüm de; uzaylılar bizim kılığımıza bürünmüş olabilir ve bizim gibi yaşıyor olabilirler. Teknoloji bu kadar gelişmiş iken bunun olması mümkün. Ancak biz daha henüz insanlığımızı kavrayamadığımız için onu da kavramamız çok zor.

Acaba ileri de insanı insan yapan ne olacak. Hani robotlar olacak ya insan gibi görünün, bizim gibi düşünen ve bize hizmet edecek olan makinalar… Beynimizin tamamını robotlara yüklediğimizde onları birer uzaylı olarak görmeye başlayabiliriz. Büyük bir ihtimal ilk uzaylı modunu robotlar oluşturacak. Kendilerini geliştirerek bizden daha gelişmiş bir canlı modeli olmaları da mümkün tabi ki.

Benzer Haber
1 101
Tombik

Demek istediğim uzaylıları beklemenize gerek yok, insan yakında bir uzaylı şekline dönüşecek yada üretmiş olduğu makinalar birer uzaylı olacak. Eee tabi gerçek uzaylılar gelecek mi bu her zaman merak konusu. Bence bir zaman gelecekler. Aklın alamadığı bir evrende dünyanın sadece yaşanılabilir tek bir gezegen olduğunu düşünmek biraz saflık olabilir.

Heleki sonsuz bir evrende yanlısız demek bence kabul edilebilir bir durum değil. Buyursun gelsinler. Tabi; Sen, ben, biz ve onlar göremeyeceğiz. Belki orjinal insanda göremeyecek. Genetik yapımız değiştiğinde ve DNA mızı başka DNA lar karıştığında orjinal insan modelini de kaybedeceğiz. Yine de ben bu yeni hayat formlarını görmek ve içinde bulunmak isterdim…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks