Vatandaştan başka kimseden talimat almadan çalışacağız.

Ekrem İmamoğlu: Açıklama bulmak için atmadıkları takla kalmadı

Ekrem İmamoğlu: Açıklama bulmak için atmadıkları takla kalmadı.

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul seçimine ilişkin yol haritasını açıkladı. ‘Sabah akşam beka. Medyada beka aşağı beka yukarı. Ama 23 Haziran’da seçmenimiz bir çok yerde iktidara çok net mesajını verdi’ diyen Ekrem İmamoğlu ‘Vatandaştan başka kimseden talimat almadan çalışacağız… 23 Haziran’da tüm İstanbul emanetimizi geri alacağız’ dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Tombik

-İktidar mesajını almamak için direniyor. Ne zamandan beri direniyor. 31 Mart gecesi Anadolu Ajnsı’nın ‘seçimi kazandık’ deyip ortaya düşmelerinden beri direniyorlar.

Atmadıkları takla kalmadı.

-Sanki mallarını mülklerini kaybetmişler gibi diretiyorlar. Saçmalığa açıklama bulmak için atmadıkları takla kalmadı.

İmamoğlu yaptırdığı anketi açıkladı.

-Bakın yüzlerine kendileri bile inanmıyorlar. Çaldılar diye kampanya yapmaya kalktılar. Bunların hepsinin zihinlerde yer ettiğinin farkındayım. Bu kadarını yapmayın. Mızıkçılığın da bir sınırı var.

-23 Haziran’da tekrar demokrasiden başka çare olmadığını tüm Türkiye’ye göstereceğiz. İstanbul’un ve Türkiye’nin demokrasiyle tekrar buluşmasını sağlayacağız. O sandıktan hesap pusulası çıkacak.

-Bu tertemiz umut dolu bu güzel İstanbul’da biri geliyor diyor ki ‘evladım bu israf düzenine son ver’ Biz onları dinliyoruz ve onların çizdiği yolda ilerliyoruz.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks