Vergi ve prim borçlarını yeniden yapılandırmak isteyenler için süre azalıyor.

SGK Borcu olanlar için sayılı günler.

SGK Borcu olanlar için sayılı günler…

Vergi ve prim borçlarını yeniden yapılandırmak isteyenler için süre azalıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) prim borcu bulunanların, borçlarını yapılandırabilmeleri için imkan tanındı.

SGK’ya borcu olanların yapılandırma başvurusu için sayılı günler kaldı. Peki SGK borcu yapılandırması için son kaç gün? Borç yapılandırma hangi gün sona ericek?

Tombik

Vatandaşların borçlarını yapılandırmaları için 31 Temmuz’da mesai gününe kadar sosyal güvenlik il müdürlüğüne ya da sosyal güvenlik merkezine şahsen veya postayla başvurmaları gerekiyor. İnternet üzerinden e-sigorta yoluyla başvurular ise 31 Temmuz saat 23.59’a kadar yapılabilecek.

Son dakika yoğunluğundan etkilenmemek için, borcunu yapılandırma başvurusunda bulunacakların acele etmesi gerekiyor.

Vergi ve prim borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun mayıs ayında yürürlüğe girdi. Borçluların, SGK’ya olan borçlarını yapılandırmak için 31 Temmuz 2018 tarihi mesai bitimine kadar sosyal güvenlik il müdürlüğüne ya da sosyal güvenlik merkezine şahsen veya postayla başvurmaları gerekiyor. İnternet üzerinden e-sigorta yoluyla başvurular ise 31 Temmuz saat 23.59’a kadar yapılabilecek.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks