Bana bir milyon Euro verir misin…Yok mu? Canın sağolsun. O zaman köle olmaya devam…

Bana bir milyon dolar verir misin?

Bana bir milyon dolar verir misin?

Veya hadi bir milyon Euro olsun…Yok mu? Canın sağolsun. O zaman köle olmaya devam…

Milyon dolarların hatta milyar dolarların konuşulduğu bir hayat öyküsü içerisinde yer almak ve kelimeler ile bunu anlatmak kolay mı zannedersin…

Tombik

Doğruya siz tarihi bir şekilde para ile yeniden yazacaksınız. Artık benim içinde bir kaç hikaye uydurursunuz. Anlayamadığım tüm hayatı maddeye bağladınız da neden halen ölüm var diye bahsediyorsunuz. Kusura bakmayın da ölüm var ise sizinle beraber mal varlığınızı da gömmemiz gerek. Çünkü siz onun için yaşamıştınız ve ona tapmıştınız.

Ha, anladım maddesiz yaşanmıyor. Doğrudur. Maddeyi yazan ve maddeleştirende insan değil mi?

Bedeninizin gizemini çözmeden bir de başka varlıkların gizemini çözmeye çalışıyorsunuz…Bilmuyor musunuz tüm var oluş gizeminiz bedeninizde… Ama siz ev, araba, bir tane daha ev araba, bir tane daha falan filan diye giden bir maddeleşme öyküsü, işte sizin asıl hayatınız… Sonra da bir kaç dua ile uğurluyorsunuz kendinizi bu dünyadan.

Öbür taraf der durursunuz sürekli, hanginiz gitti diye sorsam hepiniz susacaksınız. Ben razıyım bir milyon euro veya bir milyon dolar verin beni onunla beraber gömersiniz. Çünkü hayatı bu hale getiren sizsiniz. Bir kaç maden ile bir kaç kağıt parçası üreterek insanları ayrımlaştırdınız, onlara dil biçtiniz daha sonra ise onların inançlarını parçaladınız.

Ve şuanda hayatı normale döndürmek için milyon dolarlara ihtiyaç var. Sebebi ise bu dolarların hayatımızı ele geçirmiş olması.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks