WhatsApp’ı ‘kağıttan kaplana’ benzeten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu.

WhatsApp’ı peşimizden koşturacağız.

WhatsApp’ı ‘kağıttan kaplana’ benzeten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türkiye’nin potansiyelinin çok yüksek olduğunu söyledi. “Son bir yılda WhatsApp, üç kez bizi kopyaladı” diyen Terzioğlu, “Şu anda hala kopyalayamadıkları özelliklerimiz var. WhatsApp’ı daha çok arkamızdan koşturacağız” dedi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu

Tombik

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, WhatsApp ve Snapchat gibi mesajlaşma uygulamaları ile teknoloji şirketi Google’ı “kağıttan kaplanlara” benzeterek, son bir yılda WhatsApp, üç kez bizi kopyaladı. Şu anda hala kopyalayamadıkları özelliklerimiz var. Dolayısıyla WhatsApp’ı daha çok koşturacağız arkamızdan” dedi. Turkcell olarak 3 yıldır bir dönüşüm içinde olduklarını anlatan Terzioğlu, bu dönüşümle dünyanın en hızlı büyüyen operatörü olduklarını söyledi.

Turkcell’e dünyada “dijital operatör” olarak bakıldığını ifade eden Terzioğlu, ham data hizmetinden “işlenmiş data” yani dijital servise geçtiklerini, ses, data, arama motoru, anlık mesajlaşma, mesaj, televizyon, bulut, ödeme gibi farklı hizmet sunduklarını belirtti.

BAZI ÖZELLİKLER ONLARDA BULUNMUYOR

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks